Het dashboard overzicht bevat een samenvatting van de bovenaan gekozen periode.  De periode staat steeds bij het opstarten op de actieve werkweek.  U kan uiteraard altijd een specifieke periode opgeven waarin je de grafische weergave van de cijfers wil zien. De verschillende overzichten bevatten volgende info:

- Uren per datum:
Dit overzicht toont per dag in een horizontale staafdiagram het totaal van de gepresteerde uren. Er is steeds een duidelijk onderscheid tussen de voorgestelde automatische tijd vanuit Lexor, de goedgekeurde en bevestigde tijd. Je kan op een staafdiagram doorklikken naar het activiteitenvenster van die dag waar je als nog de prestaties kan goedkeuren en of aanpassen.
Indien je een periode langer dan 1 werkweek kiest kan je middels de grijze scrollbalk de desbetreffende dagen raadplegen.

- Uren per dossier en status:
Dit overzicht toont per dossier voor de gekozen periode de dossiers waarin tijd werd geregistreerd. Deze is ook hier opgedeeld in voorgestelde, goedgekeurde of bevestigde tijd. Het doorklikken op een dossier toont je in lijstvorm de detail van de prestaties van dat dossier.

Je zal hier opmerken dat er mogelijks steeds een groot aantal proposed tijd wordt getoond met als dossier "No Matter". Dit betekent dat er door Lexor voorgestelde tijd is die nog aan het juiste dossier moet worden toegewezen.
- Uren per categorie en uren per type:
Er worden daarnaast ook steeds voor de gekozen selectie twee taartdiagrammen gemaakt die aangeven welke categorie, of prestatiesoort er veel werd toegepast.  De categorieën zijn zelf gekozen soorten waardoor deze grafiek per klant verschillend kan zijn.

Het taartdiagram met vermelding van de types is een vast gegeneerde grafiek vanuit Lexor die u een betrouwbaar beeld geeft van waar uw meeste tijd naartoe gaat.

Filters

Rechtsboven van het  dashboard bevat een bijzonder handige filteroptie waarmee u de grafische weergave kan verfijnen tov de gekozen periode. U kan op volgende zaken apart of samen filteren:

Dossier: u kiest één of meerdere dossier om de prestaties van uzelf of uw team te zien

Medewerker: u ziet als algemene gebruiker enkel en altijd uw eigen prestaties indien u als admin user bent aangemeld kan u meerdere medewerkers selecteren inde filter.

Type, Categorie, Status, Billable: al deze filteropties kan u gecombineerd gebruiken om uw grafisch dashboard weer te geven.