Lexor kan gebruikmaken van uw Microsoft Office 365 mailbox, agenda en Teams calls om uw tijdsregistratie optimaal te automatiseren.

Uiteraard heeft Lexor hiervoor uw toestemming nodig, en wel op 2 vlakken:

1. Persoonlijke goedkeuring - Tot welke mailbox en agenda wenst u toegang te geven?
  2. Goedkeuring door een Microsoft Office 365 administrator - Toelating geven om Teams calls te registreren in Lexor.

1.Persoonlijke goedkeuring

Tijdens het registratieproces zal u gevraagd worden om te connecteren met uw Microsoft Office 365 account. Geef aan welke mailbox en agenda Lexor mag gebruiken om uw tijdsregistratie op te baseren. Vervolgens zal Microsoft vragen om uw goedkeuring.

In Lexor ziet dit er zo uit:

Vervolgens zal Microsoft vragen welke mailbox u wenst te gebruiken...

...gevolgd door de expliciete vraag tot goedkeuring.

Mocht u deze stap hebben overgeslaan tijdens het registratieproces, u kan dit alsnog in orde brengen via uw profiel, rechtsboven in Lexor.

2. Goedkeuring door een Microsoft Office 365 beheerder van uw account

Als u bovenop activiteiten in mailbox en agenda ook nog Teams calls wil gebruiken om uw tijdsregistratie zo goed mogelijk te automatiseren, is een goedkeuring door de beheerder van uw MS365 account nodig.

Ga hiervoor naar de Instellingen sectie en klikt onder 'Externe applicaties' op Office 365.

Enkel de beheerder van de account kan hier de toestemming geven. Bent u zelf de beheerder? Klik dan op het eerste icoon om rechtstreeks toestemming te geven. Kan u zelf de toestemming niet geven, dan kan u met de tweede knop de URL kopieëren en doorspelen aan de juiste persoon.

FAQ