U kan zich aanmelden met uw MS365 Office account in Lexor.

U wenst in te loggen met dezelfde Office-account die gebruikt wordt om uw gespendeerde tijd automatisch te registeren?
Ga naar uw profielpagina en klik bij 'Link externe applicaties' op 'Activeer Microsoft login'

Logout zodat u opnieuw kan inloggen met uw Microsoft account.

U wenst met een andere Office-account in te loggen?

Ga via de tab 'Instellingen' naar 'Medewerkers', op het einde van de lijn met uw naam kan u kiezen voor 'Opnieuw uitnodigen'. U ontvangt een mail met een activatie-link. Gebruik deze om een account te kiezen waarmee u wenst in te loggen in Lexor.

Opgelet: het registreren van uw activiteiten op basis van verzonden mail, agenda, etc. zal nog steeds via het eerder ingestelde Office account verlopen.

Heeft u geen toegang tot de instellingen?

Vraag aan een beheerder van uw Lexor account om u opnieuw uit te nodigen.