1. Hoe maak ik een export van mijn timesheets?

Ga hiervoor naar het tabblad ‘Timesheets overview’ aan de linkerkant. Aan de rechterkant kan je nog enkele filters kiezen. Klik daarna op de exportknop (7). En al je timesheets zijn beschikbaar in Excel.

2. Waar kan ik alle timesheets terugvinden die bij een bepaald project/ dossier horen?

Open onder de Projecten-tab (8) het gewenste project. Kies voor ‘Urenstaten’ en dan ziet u een opsomming van alle timesheets in de door u gekozen periode. Van hieruit kan u ook een export maken naar Excel. Afhankelijk van uw profiel kan u filteren op meerdere medewerkers of ziet u enkel steeds uw eigen geboekte timesheet.

3. Hoe kan ik snel naar een andere dag navigeren?

Bovenaan in de zoekbalk van uw browser kan u handmatig de datum wijzigen van een dag naar keuze. U moet hiervoor wel op de ‘Timesheet input’ staan.

U kan ook kiezen om aan de rechterkant naast het weekoverzicht op het kalendericoon te klikken. Er opent nu een kalender waarop u een dag kunt selecteren.

4. Wat betekenen de rode en groene tijdsmarkeringen naast mijn toegevoegde

timesheets?

Dat is de tijd die u zelf hebt toegevoegd of afgetrokken van de tijd die Lexor voor u al had geregistreerd. Stel dat Lexor voor u een verstuurde mail van 8 minuten registreert en u kiest ervoor om de tijd af te ronden naar 10 minuten. Dan komt er een groene tijdsaanduiding van +2 minuten. Dit geeft u een duidelijk overzicht waar u of uw medewerker nog kleine aanpassingen heeft doorgevoerd.

Klik hier om terug te keren naar het overzicht.