Bij het registreren gekozen voor 'Companion'? Dan moet u na het activeren van uw Lexor account nog enkele handelingen uitvoeren. Deze zorgen ervoor dat uw dossiers, contacten en medewerkers van Themis ook in Lexor beschikbaar zijn.

Belangrijk: u heeft minstens Themis versie 20.2.4.0 nodig om onderstaande stappen te kunnen uitvoeren.

Stap 1: Key kopiëren

• In Lexor, ga naar de instellingen en dan naar:  Themis-instellingen.
  • Kopieer de key naar uw klembord

Stap 2: Installeer de link op de Themis databankserver

• Open Themis op uw databank server.
    Belangrijk: uw moet deze actie uitvoeren op de databank server van Themis!
  • Ga naar de tab 'Support' en klik op 'Lexor by flexsoft'
  • Plak de Key en klik 'Installeren'
  • De link tussen Themis en Lexor wordt nu gelegd. Dit kan enkele minuten duren.

FAQ

• Het installeren lijkt gelukt, maar ik zie nog niet alle gegevens in Lexor
    Afhankelijk van het aantal dossiers en contacten, kan het meer dan 24u duren vooraleer alle data in Lexor beschikbaar is.
  • Ik zie de knop 'Lexor by flexsoft' niet
    Heeft u Themis wel geopend op de databank server?
    Is de FUS (FlexsoftUpdateService) actief op jullie omgeving?
    Kijk ook de versie van Themis na, die moet minstens 20.2.4.0 zijn.