Indien u het 'Companion' plan heeft en een actieve koppeling met Themis (lees meer hier) kan u de Themis gebruikers uitnodigen om Lexor te gebruiken.

In het instellingen menu, ga onder 'Externe applicaties' naar 'Themis instellingen' of klik hier.

Onder 'Stap 2' klik op de 'Activeer' knop naast de medewerker die u wenst uit te nodigen.

Als er al gebruikers in Lexor staan die nog niet aan een Themis medewerker zijn gekoppeld, dan kan u deze selecteren bij 'Link bestaande Lexor gebruiker'.
Belangrijk: doe dit alvast om uw eigen Themis gebruiker te koppelen aan uw Lexor account.

Voor de meeste medewerkers zal u een nieuwe Lexor gebruiker moeten aanmaken. Het volstaat om het correcte e-mailadres in te geven onder 'Nieuwe Lexor gebruiker uitnodigen' en 'Opslaan' te klikken.

Belangrijk: kijk het aantal licenties na onder het instellingen menu bij 'Subscriptie', u kan slechts zoveel mensen uitnodigen als er gebruikers zijn opgenomen in uw plan.