U kan de details van een dossier nazien door gebruik te maken van de zoekfunctie bovenaan of door op het dossiernummer te klikken in het dossier overzicht. Hier kan je kiezen om het dossier te openen in hetzelfde dossierscherm door op het pijltje te klikken ,  het dossier opent zich in een nieuw browser scherm.  Door op het pijltje te klikken heeft u het voordeel dat u de algemene weergave in het ene browserscherm en de details ervan in een ander browserscherm behoudt.

Hier vindt u alle details van het dossier terug, inclusief de aangepaste velden. De contact velden tonen alle gelinkte contacten van dit dossier die werden ingevoerd vanuit uw algemene CRM database.
Het prijsgedeelte geeft u een overzicht van de prijsafspraak die u voor dit dossier opgesteld heeft. U kan de prijsafspraken voor de specifieke gevallen steeds wijzigen.