Van zodra je ingelogd bent in Lexor, zie je aan de linkerzijde het hoofdmenu :

Dit is het  hoofdmenu waar je alle dossiers, alle contacten dat je in Lexor CRM aangemaakt hebt, kan raadplegen.

De activiteitenknop is de belangrijkste want hier vind je alle voorgestelde tijdsgegevens doorheen alle dossiers via onze machine learning aandrijving. Het maakt niet uit welk Lexor-plan u gebruikt, het deelvenster met Activiteiten is steeds volledig beschikbaar.

Opmerking: Indien u een admin bent, ziet u enkel de Settings knop in de Lexor account.

Opmerking: De kosten structuur is enkel beschikbaar in Standalone of Gratis versie tot max. 5 dossiers.